Vanjske žaluzine

Vanjske žaluzine

Idealna zaštita od sunca za vaš dom

ALU sistemi vanjskih žaluzina
Uživajte u prirodnoj svijetlosti i stvorite sebi u kući ili na radnom mjestu ambijent u kojem se ugodno osjećate. Nudimo vam idealno rješenje sa kojim možete regulisati količinu svjetla, a da pri tome ne gubite na privatnosti. To je moguće ostvariti sa podesivim lamelama koje prilagođavate vašim potrebama.Pronađite kod nas idealno rješenje za Vaš dom, koje ispunjava sve moderne zahtjeve dizajna i funkcionalnosti.

C80
Kod ovog tipa vanjskih žaluzina, lamele  su lako zaobljene, i oblikom podsjećaju na slovo C. Lamele koje su širine 80mm predstavljaju elegantno i visoko funkcionalno  rješenje za zaštitu od sunca. Mogućnost ovog sistema da smanji prodiranje sunčeve svjetlosti za 80-90%, može znatno spriječiti  zagrijavanje prostorije. Vodilice dodatno učvršćuju lamele što ih čini otpornim i tišim na jakim vjetrovima. Žaluzine možete podešavati ručno ili uz pomoć automatskih sistema koji znatno poboljšavaju udobnost korištenja.


Z90
Kod z90 tipa vanjskih žaluzina, lamele  su lako u obliku slova Z. Lamele koje su širine 90mm predstavljaju elegantno i visoko funkcionalno  rješenje za zaštitu od sunca. 
Prednosti žaluzine Z90:
 – jača žaluzina zbog posebnog oblika lamele sa dvostrukim površinskim ojačanim i bočnim rubom promjera 4mm
- gumeni žljeb na spoljašnjem rubu lamele omogućava bolje prijanjanje lamela u zatvorenom položaju žaluzine i spriječava neugodan zvuk metala među njima.Veliki izbor boja
Kako bi upotpunili izgled vašeg doma ili radnog mjesta, odaberite jednu od boja koja najviše odgovara dizajnu vašeg objekta. Pri odabiru Vam može pomoći ral karta, prema kojoj možete odabrati boju koja vašem ukusu najbolje odgovara.

Daljinsko upravljanje
Osjetite udobnost naših automatskih sistema za upravljanje vanjskim žaluzinama. Nudimo Vam mogučnost da samo jednim pritiskom na dugme spuštate i podižete žaluzine. Također je moguče da otvarate i zatvarate lamele i mjenjate njihov ugao kako biste stvorili željeni ambient. Ovaj sistem podržava i senzore koji mogu samostalno da reagju na vanjske uticaje i djeluju na onaj način na koji ste vi odabrali. Timer Vam može pomoči da se žaluzine same otvaraju ili zatvaraju u vrijeme kad Vi to želite.