ALU ulazna vrata

ALU ulazna vrata

Brzo ćete shvatiti da ALU ulazna vrata, u usporedbi s plastičnim ili drvenim vratima, donose mnoge prednosti. Aluminij je lagan i čvrst materijal otporan na koroziju, jednostavan za održavanje te ima iznimno dug vijek trajanja. Omogućuje preciznu izradu, što je važno u izradi proizvoda s visokom razinom zrakonepropusnosti te zvučne i toplinske izolacije.




Velika sigurnost u serijskoj proizvodnji, bez nadoplate
Zahvaljujući odabranim kompaktnim materijalima, natprosječnoj debljini profila i krila vrata, vanjskoj rozeti teserijskom zatvaraču u tri točke, već standardna oprema vrata predstavlja praktično nesavladivu prepreku za provalnike.

Toplotna i zvučna izolacija 

Izolacija je veoma važan faktor za razmatranje kada birate ulazna vrata. Sva naša ulazna vrata proizvedena su od toplotno izolovanih profila. To čini vrata veoma jakim, stabilnim i dobro toplotno i zvučno izolovanim. 

Dekorativni paneli za ulazna vrata

Svaka kuća ili poslovni objekat su različiti, prema stilu, bojama i obliku. Zato smo specijalizirali prilagodljivu proizvodnju vrata prema vašem izboru stila boja i oblika vrata.

Kolekcija naših ukrasnih panela za ulazna vrata doista je bogata i zanimljiva. Za koji ćete se odlučiti, ovisi o  vama, a možemo vam i pomoći savjetom o kombinaciji stakala različitih boja i vrsta.

Ljepota naših modela može biti i u bijeloj boji, ali i u bilo kojoj drugoj iz RAL palete, te u imitaciji mahagonija i zlatnog hrasta.



Odaberite svoju omiljenu boju

Imate izbor u mnogobrojnim različitim dekorima: od klasično bijelog preko elegantnog antracit do mnogobrojnih ekstravagantnih tonova. Sve aluplast prozorske folije izrađene su inovativnom tehnologojom Cool-Colors . I kod izraženog sunčevog zračenja sprječavaju pregrijavanje okvira i ostaju i nakon godina korištenja očuvane boje.





Rukohvati za vrata

U mogućnosti smo da vam ponudimo komplet rukohvata za aluminijumska vrata. 
Inox rukohvati izrađeni od visoko kvalitetnog materijala za ulazna vrata obiteljskih kuća kao i poslovnih objekata.





Nikad više ključ ...

ekey biometric systems - Budućnost je danas
Čovjek kao pojedinac svakodnevno je upleten u razne elektroničke procese. ekey je prihvatio izazov da te elektroničke procese učini sigurnijim, udobnijim i jednostavnijim. Naši  klijenti u središtu su naše pozornosti. Unutar sve umreženijeg okoliša zaštita naše individualnosti postaje sve važnijom, a ekey pritom posebnu pažnju posvećuje jednom od osnovnih individualnih obilježja svakog čovjeka – otisku prsta, jer upravo vaš nezamjenjivi prst je - ključ!
ekey svojim novim proizvodima i rješenjima nudi udobnu, sigurnu i jednostavnu alternativu suvremenim rješenjima za kontrolu pristupa. Pritom se oslanjamo na povećanu sigurnost korištenjem biometrijskih metoda.

Ukradeni ključevi, kartice i zaboravljene lozinke ili kodovi dio su prošlosti - gubitak, krađa ili špijuniranje nemoguće je ili vrlo teško. Kontrola pristupa otiskom prsta moguća je za vrata, dvorišna vrata, elektrobrave, osobna i prijenosna računala, servere, mreže i čak i za internet.

Uz banke, trgovine elektrouređajima, željeznarije te poduzeća za sigurnost i IT, proizvođači vrata, brana i kuća naši su najzadovoljniji klijenti. Visokomotivirani radnici, kontinuirano istraživanje i neprekidni razvoj u području skeniranja prsta, te ponajviše vjera u naše proizvode, jamstvo su za zdravi rast tvrtke.